Respawn - Weissbier

Bere artizanală de grâu nefiltrată și nepasteurizată

Respawn este prima bere produsa de noi ca si berari gipsy cat si prima bere produsa in fabrica noastra

Weissbier, cunoscută în România ca și bere albă de grâu sau bere nefiltrată, este o bere clasică de grâu bavareză, cu fermentație superioară (fermentează de obicei la peste 18 grade) și se caracterizează prin spumă sa asemănătoare cu mousse și aspectul tulbure - care este rezultatul unei proporții mari de grâu și a unei cantități mici de malț de orz utilizat în producția sa.

Profil Respawn

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț
adaugă în coș

Bere artizanală de grâu nefiltrată și nepasteurizată

Respawn este prima bere produsa de noi ca si berari gipsy cat si prima bere produsa in fabrica noastra

Weissbier, cunoscută în România ca și bere albă de grâu sau bere nefiltrată, este o bere clasică de grâu bavareză, cu fermentație superioară (fermentează de obicei la peste 18 grade) și se caracterizează prin spumă sa asemănătoare cu mousse și aspectul tulbure - care este rezultatul unei proporții mari de grâu și a unei cantități mici de malț de orz utilizat în producția sa.

adaugă în coș

Profil de gust

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț

Detalii tehnice

Ingrediente: Malț de orz, Malț de grâu, Drojdie, Hamei, Apă

Stil
Weizen

Beer styles are the categorisation of beer into easily distinguishable types. When doing this we look at history, colour, carbonation, bitterness, ingredients, mouthfeel… the list goes on

MALTURI
Pils, Wheat

We'd typically use a lightly kilned Base Malt in a beer recipe, then add Speciality malts (sometimes darker, more complex, different flavours) in small quantities to change the overall taste and colour of the beer.

HAMEIURI
Tettnanger, Mosaic

Hops are used in loads of ways, and they can give different characteristics to beer such as Aroma and Bitterness– this is why they rock!

og
12.5

Original Gravity (abbreviated OG) is a measure of the fermentable and unfermentable substances in a beer wort before fermentation. Those substances are often the sugars that will be converted to alcohol during the fermentation process.

ABV
5.5

Alcohol by Volume (a measure of booziness created by the yeast)

IBU
10

International Bitterness Unit (the bitterness of a beer from the hops)

Stil Weizen
Malturi Pils, Wheat
Hameiuri Tettnanger, Mosaic
OG 12.5
ABV 5.5
IBU 10