ProcesSOUR - Berliner Weisse

Bere artizanală Berliner Weisse nefiltrată și nepasteurizată

Proccessour este o bere acră în stilul Berliner Weisse brasata cu Vișine proaspete și Lactoză, perfectă pentru o zi călduroasă de vară.

Profil ProcesSOUR

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț
Stoc epuizat

Bere artizanală Berliner Weisse nefiltrată și nepasteurizată

Proccessour este o bere acră în stilul Berliner Weisse brasata cu Vișine proaspete și Lactoză, perfectă pentru o zi călduroasă de vară.

Stoc epuizat

Profil de gust

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț

Detalii tehnice

Ingrediente: Malț de orz, Malț de grâu, Drojdie, Hamei, Apă, Visine, Lactoza

Stil
Berliner Weisse

Beer styles are the categorisation of beer into easily distinguishable types. When doing this we look at history, colour, carbonation, bitterness, ingredients, mouthfeel… the list goes on

MALTURI
Pils, Wheat

We'd typically use a lightly kilned Base Malt in a beer recipe, then add Speciality malts (sometimes darker, more complex, different flavours) in small quantities to change the overall taste and colour of the beer.

HAMEIURI
Centennial

Hops are used in loads of ways, and they can give different characteristics to beer such as Aroma and Bitterness– this is why they rock!

og
13.5

Original Gravity (abbreviated OG) is a measure of the fermentable and unfermentable substances in a beer wort before fermentation. Those substances are often the sugars that will be converted to alcohol during the fermentation process.

ABV
5

Alcohol by Volume (a measure of booziness created by the yeast)

IBU
10

International Bitterness Unit (the bitterness of a beer from the hops)

Stil Berliner Weisse
Malturi Pils, Wheat
Hameiuri Centennial
OG 13.5
ABV 5
IBU 10