Nut Kraker - Imperial Stout

Bere artizanală Imperial Stout nefiltrată și nepasteurizată

Imperial Stout este o bere neagră puternică și opacă care a fost fabricată pentru prima dată la Londra, dar care este în mare parte asociată cu Rusia, țările baltice și recent cu Statele Unite. Stout-urile Imperiale moderne vor varia de obicei de la roșu intens până la maro închis.

Profil Nut Kraker

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț
adaugă în coș

Bere artizanală Imperial Stout nefiltrată și nepasteurizată

Imperial Stout este o bere neagră puternică și opacă care a fost fabricată pentru prima dată la Londra, dar care este în mare parte asociată cu Rusia, țările baltice și recent cu Statele Unite. Stout-urile Imperiale moderne vor varia de obicei de la roșu intens până la maro închis.

adaugă în coș

Profil de gust

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț

Detalii tehnice

Ingrediente: Malț de orz, Drojdie, Hamei, Apă

Stil
Imperial Stout

Beer styles are the categorisation of beer into easily distinguishable types. When doing this we look at history, colour, carbonation, bitterness, ingredients, mouthfeel… the list goes on

MALTURI
Pils, Wheat

We'd typically use a lightly kilned Base Malt in a beer recipe, then add Speciality malts (sometimes darker, more complex, different flavours) in small quantities to change the overall taste and colour of the beer.

HAMEIURI
Cascade

Hops are used in loads of ways, and they can give different characteristics to beer such as Aroma and Bitterness– this is why they rock!

og
22.5

Original Gravity (abbreviated OG) is a measure of the fermentable and unfermentable substances in a beer wort before fermentation. Those substances are often the sugars that will be converted to alcohol during the fermentation process.

ABV
10

Alcohol by Volume (a measure of booziness created by the yeast)

IBU
30

International Bitterness Unit (the bitterness of a beer from the hops)

Stil Imperial Stout
Malturi Pils, Wheat
Hameiuri Cascade
OG 22.5
ABV 10
IBU 30