|
Bere artizanală Imperial Stout nefiltrată și nepasteurizatăImperial Stout este o bere neagră puternică și opacă care a fost fabricată pentru prima dată la Londra, dar care este în mare parte asociată cu Rusia, țările baltice și recent cu Statele Unite. Stout-urile Imperiale moderne vor varia de obicei de la roșu intens până la maro închis. |
Profil Nut Kraker
|
|
|
Bere artizanală Imperial Stout nefiltrată și nepasteurizatăImperial Stout este o bere neagră puternică și opacă care a fost fabricată pentru prima dată la Londra, dar care este în mare parte asociată cu Rusia, țările baltice și recent cu Statele Unite. Stout-urile Imperiale moderne vor varia de obicei de la roșu intens până la maro închis. |
Beer styles are the categorisation of beer into easily distinguishable types. When doing this we look at history, colour, carbonation, bitterness, ingredients, mouthfeel… the list goes on
We'd typically use a lightly kilned Base Malt in a beer recipe, then add Speciality malts (sometimes darker, more complex, different flavours) in small quantities to change the overall taste and colour of the beer.
Hops are used in loads of ways, and they can give different characteristics to beer such as Aroma and Bitterness– this is why they rock!
Original Gravity (abbreviated OG) is a measure of the fermentable and unfermentable substances in a beer wort before fermentation. Those substances are often the sugars that will be converted to alcohol during the fermentation process.
Alcohol by Volume (a measure of booziness created by the yeast)
International Bitterness Unit (the bitterness of a beer from the hops)
Stil | Imperial Stout | |
Malturi | Pils, Wheat | |
Hameiuri | Cascade | |
OG | 22.5 | |
ABV | 10 | |
IBU | 30 |