8 BIT ALE - IPA

Bere artizanală American IPA nefiltrată și nepasteurizată

American India Pale Ale (American IPA) provine din versiunea britanică standard - dar utilizarea hameiului american și a diferitelor practici de fabricare a berii a dat naștere unui stil nou cu caracteristici distinctive. Berile care se încadrează în această categorie versatilă sunt, de obicei, de corp mediu, amar și cu corpolentă mai scăzută decât IPA produsă în Anglia, dar va avea de obicei un caracter fructat, citric și floral mai intens, precum și un profil puternic de hamei.

Profil 8 BIT ALE

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț
Stoc epuizat

Bere artizanală American IPA nefiltrată și nepasteurizată

American India Pale Ale (American IPA) provine din versiunea britanică standard - dar utilizarea hameiului american și a diferitelor practici de fabricare a berii a dat naștere unui stil nou cu caracteristici distinctive. Berile care se încadrează în această categorie versatilă sunt, de obicei, de corp mediu, amar și cu corpolentă mai scăzută decât IPA produsă în Anglia, dar va avea de obicei un caracter fructat, citric și floral mai intens, precum și un profil puternic de hamei.

Stoc epuizat

Profil de gust

  • Amăreală
  • Aroma Hamei
  • Malț

Detalii tehnice

Ingrediente: Malț de orz, Drojdie, Hamei, Apă

Stil
West Coast IPA

Beer styles are the categorisation of beer into easily distinguishable types. When doing this we look at history, colour, carbonation, bitterness, ingredients, mouthfeel… the list goes on

MALTURI
Pils, Wheat, Caramel

We'd typically use a lightly kilned Base Malt in a beer recipe, then add Speciality malts (sometimes darker, more complex, different flavours) in small quantities to change the overall taste and colour of the beer.

HAMEIURI
Citra, Amarillo, Simcoe

Hops are used in loads of ways, and they can give different characteristics to beer such as Aroma and Bitterness– this is why they rock!

og
13

Original Gravity (abbreviated OG) is a measure of the fermentable and unfermentable substances in a beer wort before fermentation. Those substances are often the sugars that will be converted to alcohol during the fermentation process.

ABV
5.5

Alcohol by Volume (a measure of booziness created by the yeast)

IBU
30

International Bitterness Unit (the bitterness of a beer from the hops)

Stil West Coast IPA
Malturi Pils, Wheat, Caramel
Hameiuri Citra, Amarillo, Simcoe
OG 13
ABV 5.5
IBU 30